NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in ‘s-Hertogenbosch

EEN MEER Allround zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Aan u de keus.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!