NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in ‘s-Hertogenbosch

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in ‘s-Hertogenbosch

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!