NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sambeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sambeek

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Sambeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Sambeek

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!