NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sambeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sambeek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Sambeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Sambeek

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!