NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint Agatha

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint Agatha

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Sint Agatha?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Sint Agatha

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!