NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint Anthonis

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint Anthonis

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Sint Anthonis?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Sint Anthonis

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!