NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint Hubert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint Hubert

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Sint Hubert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Sint Hubert

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!