NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint-Oedenrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Oedenrode

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Sint-Oedenrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Sint-Oedenrode

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!