NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint-Oedenrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Oedenrode

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Sint-Oedenrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Sint-Oedenrode

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!