NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Son En Breugel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Son En Breugel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Son En Breugel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Son En Breugel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!