NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Son En Breugel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Son En Breugel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Son En Breugel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Son En Breugel

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!