NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sprang-Capelle

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sprang-Capelle

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Sprang-Capelle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger het meest in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Sprang-Capelle

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!