NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sprang-Capelle

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sprang-Capelle

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Sprang-Capelle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Sprang-Capelle

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!