NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in St. Willebrord

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in St. Willebrord

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in St. Willebrord?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in St. Willebrord

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!