NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Stampersgat

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Stampersgat

EEN MEER Allround zanger boeken in Stampersgat?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Stampersgat

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!