NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Standdaarbuiten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Standdaarbuiten

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Standdaarbuiten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Standdaarbuiten

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!