NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sterksel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sterksel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Sterksel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Sterksel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!