NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Teeffelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Teeffelen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Teeffelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Teeffelen

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!