NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Terheijden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Terheijden

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Terheijden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Terheijden

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!