NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Teteringen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Teteringen

EEN MEER Allround zanger boeken in Teteringen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Teteringen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!