NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ulvenhout AC

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ulvenhout AC

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Ulvenhout AC?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Ulvenhout AC

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!