NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ulvenhout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ulvenhout

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Ulvenhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Ulvenhout

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!