NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Veen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Veen

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Veen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Veen

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!