NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Veldhoven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Veldhoven

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Veldhoven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Veldhoven

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!