NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vessem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vessem

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Vessem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Geen probleem.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vessem

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!