NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vierlingsbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vierlingsbeek

EEN MEER Allround zanger boeken in Vierlingsbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Vierlingsbeek

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!