NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vinkel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vinkel

EEN MEER Allround zanger boeken in Vinkel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Aan u de keus.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Vinkel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!