NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vlierden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vlierden

EEN MEER Allround zanger boeken in Vlierden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vlierden

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!