NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vlijmen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vlijmen

EEN MEER Allround zanger boeken in Vlijmen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Vlijmen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!