NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vlijmen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vlijmen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Vlijmen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vlijmen

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!