NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vlijmen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vlijmen

EEN MEER Allround zanger boeken in Vlijmen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vlijmen

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!