NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vorstenbosch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vorstenbosch

EEN MEER Allround zanger boeken in Vorstenbosch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vorstenbosch

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!