NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vortum-Mullem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vortum-Mullem

EEN MEER Allround zanger boeken in Vortum-Mullem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Vortum-Mullem

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!