NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vught

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vught

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Vught?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Aan u de keus.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Vught

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!