NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Waalre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Waalre

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Waalre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Waalre

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!