NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Waardhuizen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Waardhuizen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Waardhuizen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Waardhuizen

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!