NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Werkendam

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Werkendam

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Werkendam?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Werkendam

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!