NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Werkendam

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Werkendam

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Werkendam?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Werkendam

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!