NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wernhout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wernhout

EEN MEER Allround zanger boeken in Wernhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Wernhout

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!