NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wernhout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wernhout

EEN MEER Allround zanger boeken in Wernhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Wernhout

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!