NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wijk En Aalburg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wijk En Aalburg

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Wijk En Aalburg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Wijk En Aalburg

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!