NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wilbertoord

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wilbertoord

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Wilbertoord?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Wilbertoord

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!