NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wintelre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wintelre

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Wintelre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Wintelre

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!