NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wintelre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wintelre

EEN MEER Allround zanger boeken in Wintelre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Wintelre

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!