NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wintelre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wintelre

EEN MEER Allround zanger boeken in Wintelre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Wintelre

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!