NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Woensdrecht

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Woensdrecht

EEN MEER Allround zanger boeken in Woensdrecht?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Woensdrecht

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!