NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Woudrichem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Woudrichem

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Woudrichem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Woudrichem

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!