Feestzanger boeken in Appels

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Appels

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Appels?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Appels

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Appels

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Appels