Feestzanger boeken in Assenede

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Assenede

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Assenede?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Assenede

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Assenede

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Assenede