Feestzanger boeken in Beijerland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Beijerland

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Beijerland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Beijerland

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Beijerland

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Beijerland