Feestzanger boeken in Bissegem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bissegem

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Bissegem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Bissegem

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Bissegem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Bissegem