Feestzanger boeken in de Eemvallei

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Eemvallei

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in de Eemvallei?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in de Eemvallei

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Eemvallei

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Eemvallei