Feestzanger boeken in de Gelderse Vallei

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Gelderse Vallei

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in de Gelderse Vallei?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in de Gelderse Vallei

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Gelderse Vallei

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Gelderse Vallei