Feestzanger boeken in de Haarlemmermeer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Haarlemmermeer

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in de Haarlemmermeer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in de Haarlemmermeer

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Haarlemmermeer

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Haarlemmermeer