Feestzanger boeken in de Halfambt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Halfambt

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in de Halfambt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in de Halfambt

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Halfambt

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Halfambt