Feestzanger boeken in de Hoeksche Waard

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Hoeksche Waard

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in de Hoeksche Waard?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse feestzanger boeken in de Hoeksche Waard

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Hoeksche Waard

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Hoeksche Waard