Feestzanger boeken in de Kempen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Kempen

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in de Kempen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in de Kempen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Kempen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Kempen