Feestzanger boeken in de Stedendriehoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Stedendriehoek

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in de Stedendriehoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in de Stedendriehoek

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Stedendriehoek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Stedendriehoek