Feestzanger boeken in de Vechtstreek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in de Vechtstreek

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in de Vechtstreek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in de Vechtstreek

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in de Vechtstreek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in de Vechtstreek