Feestzanger boeken in Dongen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Dongen

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Dongen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Dongen

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Dongen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Dongen