Feestzanger boeken in Doornzele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Doornzele

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Doornzele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Doornzele

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Doornzele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Doornzele